Partnernet

Nyt IT hos H.J. Hansen

Den 6. maj går H.J. Hansen over på et nyt IT-system. Det medfører flere forandringer, og for vores kunder og leverandører vil det blandt andet være nedenstående:
Varenumre og varebetegnelser bliver ændret, således betegnelserne bliver mere præcise. F.eks. vil varenr. 120142/”Nyt letjern blandet” fremover have varenr. M000009 og hedde ”Nyt tyndpladeskrot blandet”

Indvejning, afregning og fakturering vil foregå som hidtil, dog vil blanketterne have et lidt andet design.

I kan fortsat bestille transport og trække lister over leverede mængder på vores Partnernet. Login og adgangskode er uændret.


Som kunde hos H.J.Hansen kan du benytte forskellige services ved hjælp af Partnernettet, som er en del af vores website. Partnernettet er et lukket site, hvor du via dit eget personlige brugernavn og en adgangskode får adgang til en række fordelagtige services:

Tømning når det passer dig

Via Partnernettet kan du når som helst bestille containertømning. H.J.Hansen har registreret samtlige data om containere og emballager. Det giver dig mulighed for - med ganske få klik - at sende en bestilling, hvorefter vi garanterer en sikker og optimal afhentning.

Mængdeopgørelse – overblik over dine leverancer

Partnernettet giver dig mulighed for løbende at indhente informationer om mængder, som kan være vigtige i forbindelse med dokumentation til offentlige myndigheder. Mængdeopgørelserne kan også benyttes som et nyttigt opfølgningsværktøj for din virksomheds vareflow.

Partnernet

Husk mig